شرکت پارس بهینه ساز

مشاوره طراحی و اجرای عایق های حرارتی،صوتی و رطوبتی پلی یورتان

شرکت پارس بهینه ساز

مشاوره طراحی و اجرای عایق های حرارتی،صوتی و رطوبتی پلی یورتان

شرکت پارس بهینه ساز

پس از نمایان شدن مصرف 40 درصدی از کل انرژی کشور در بخش ساختمان و اعلام آن از طرف سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ایران، شرکت پارس بهینه ساز اقدامات وسیعی را در راستای جلوگیری از هدر رفت انرژی در این بخش از طریق عایق سازی سازه ها با فوم پلی یورتان صورت داده است.
عایق پلی یورتان با 70 درصد کاهش مصرف انرژی برترین و مدرن ترین عایق حال حاضر در دنیا می باشد که در ذیل به انواع، و برخی از ویژگی های آن می پردازیم.
انواع عایق پلی یورتان:
• عایق حرارتی
• عایق صوتی
• عایق رطوبتی(پلی یوریا)


آدرس : تهران،خ دولت پلاک 315 واحد 14
تلفن تماس:
02122783326
02122783327
همراه:
پیمان افشاری 09122171715






























































۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

عایق حرارتی پلی‌یورتان و مناسب‌ترین زمان برای اجرا در ساختمان


عایق‌کاری ساختمان با پلی‌یورتان به روش پاششی دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد که دسترسی به نقاط کور ساختمان یکی از این موارد است البته این روش دشواری‌هایی را نیز به همراه دارد که با اندکی برنامه‌ریزی می‌توان آنرا به سهولت پیمود.

عایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتی



مناسب‌ترین زمان برای اجرای فوم پاششی پلی‌یورتان در ساختمان

در عایق‌کاری به روش پاششی عملیات پاشش از فاصله حدود 1 تا 5/1 متری انجام می‌شود و مواد با 100 تا 150 بار فشار به صورت پودر روی سطح مورد نظر پاشیده می‌شود لذا در مسیر پاشش هر آنچه که مابین نوک گان و سطوح کار وجود دارد تحت پاشش قرار گرفته و روی آن فوم تشکیل می‌شود که این فرآیند علاوه بر هدر رفت مواد بواسطه پوشش مناطق غیر ضروری باعث می‌شود که سطوح زیرین به صورت یکپارچه عایق نگردد.

با توجه به اینکه اغلب بروی سقف سازه‌ها شاهد عبور لوله‌های آب و فاضلاب نصب انواع دستگاهها و کانالها‌ی سرمایش و گرمایش، سیم کشی برق و دست آخر میله‌های ساپورت و آویز جهت اجرای سقف کاذب هستیم پیشنهاد می‌‌گردد مراحل فوق پس از اجرای عملیات عایق‌کاری صورت پذیرد و تنها نصب و اجرای آویز‌ها قبل از پاشش فوم انجام شود. این امر نه تنها باعث یکپارچگی سطوح تحت پاشش و تسریع عملیات عایق‌کاری می‌گردد بلکه موجبات صرفه‌جویی در مصرف مواد اولیه و در نهایت هزینه تمام شده پایین تر را فراهم می‌آورد.

عایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتی

  • پیمان افشاری
  • ۰
  • ۰

       ? (What is rigid polyurethane foam (PUR/PIR

Rigid polyurethane foam (PUR/PIR) is a closed-cell plastic. It is used as factorymade thermal insulation material in the form of insulation boards or block foam, and in combination with various rigid facings as a constructional material or sandwich panel. Polyurethane in-situ foams are manufactured directly on the building site.

 

 

عایق حرارتی پلی یورتان عایق حرارتی پلی یورتان

 

Picture 2: Rigid polyurethane foam insulation materials (PUR/PIR)

 

In modest material thicknesses, rigid polyurethane foam (PUR/PIR) offers optimal thermal insulation coupled with an exceptional space-utility advantage.

For architects and planners, rigid polyurethane foam (PUR/PIR) allows scope for creative insulation solutions from the cellar and the walls through to the ceilings and the roof. It is ideal in the lightweight, low-energy or zero-energy building approach (Passivhaus).

 

Insulation Boards

Thanks to their excellent mechanical strength, insulation boards made of rigid polyurethane foam (PUR/PIR) are highly resistant; they can be combined with other materials and are easy to install on the building site.

 

Metal Faced Sandwich Panels

Sandwich panels have a rigid polyurethane foam (PUR/PIR) core with profiled and in most cases metal facings on both the upper and lower surfaces. Sandwich panels are particularly suited for roofing and wall applications, for the various support structures in halls and industrial buildings, as well as for refrigeration and cold-storage units. The lightweight panels are easy to process and can be installed in all weather conditions. PUR/PIR sandwich panels are to a high degree pre-fabricated, giving them structural and constructional design properties that offer a high level of security, both in the processing stages and in the finished building.

 

Blocks

Polyurethane (PUR/PIR) block foam can be cut to shape for the insulating building equipment and industrial installations.


In-situ Foams

In addition to factory made polyurethane rigid foams (PUR/PIR), in-situ foams are also used in building. They are produced with state-of-the-art equipment "in situ" on the building site itself. In-situ foams are mainly used for technical insulation applications. The in-situ foam is sprayed onto the desired surface or poured into moulds, producing a seamless structureعایق حرارتی پلی یورتانعایق حرارتی پلی یورتانعایق حرارتی پلی یورتان


  • پیمان افشاری
  • ۰
  • ۰

 

فوم پلی یورتان سخت چیست؟

عایق حرارتی پلی یورتانعایق حرارتی پلی یورتان

فوم پلی‌یورتان سخت نوعی پلاستیک سلول بسته است. این فوم به عنوان مادۀ ساخته شده برای عایق حرارتی در کارخانه‌ها ساخته می‌شود که در شکل‌های  ورقه یا بلوک و گاهاً به همراه سطوح شکل‌دهندۀ سخت به جهت ایجاد ساختار و یا ساندویچ پانل استفاده می‌شود. پلی‌یورتان جهت شکل دهی مناسب به طور مستقیم در محل سایت ساختمان در حال ساخت نیز می‌تواند ساخته شود.

در مورد موادی که به لحاظ ضخامت قطور نیستند، پیشنهاد می‌شود فوم پلی یورتان سخت به عنوان عایق حرارتی بهینه مورد استفاده قرار گیرد و علاوه بر آن از قابلیت استثنایی پراکندگی فضای آن هم می‌شود بهره برد.

برای معماران و طراحان، فوم پلی‌یورتان سخت این قابلیت را فراهم می‌سازد که از آن به عنوان عایق در طرحی خلاقانه در سقف و کف و دیوار مورد استفاده قرار گیرد. این مواد برای سبک‌سازی ساختمان، کاهش و حداقل‌سازی هدر رفت انرژی در رهیافت‌های ساختمان، ایده‌آل است.

    ورقه ایزولاسیون:

با توجه به استحکام تحسین برانگیز ورقه‌های ایزولاسیون پلی‌یورتان سخت، این ورقه‌ها بسیار مقاوم هستند. آنها می‌توانند با مواد دیگر ترکیب شوند و نصب آنها در ساختمان بسیار ساده است.

    ساندویچ پانل با روکش‌های فلزی:

ساندویچ پانل یک لایه‌ی سری فوم پلی‌یورتان سخت در مرکز دارد و در غالب موارد، دو لایه فلزی دو سطح خارجی این مواد را پوشانده است. ساندویچ پانل‌ها به طور اختصاصی جهت مسقف نمودن و یا ساختن دیوار جهت سازه‌های متفاوت مناسبند و در محل‌های مناسب ایجاد سقف و یا سازه‌های صنعتی به همان خوبی که در سردخانه‌ها و ایجاد واحد‌های خنک کننده مورد بهره برداری قرار می‌گیرند، به کار می روند .

بکار بردن پانل‌های سبک بسیار آسان بوده و در تمامی شرایط آب و هوایی می‌توانند به کار روند.

ساندویچ‌پانل‌های پلی‌یورتان قابلیت پیش‌ساخته بودن دارند و این ویژگی قابلیت طراحی مناسب را با ایمنی بسیار بالا هم در مراحل ساخت و هم در ساختمان نهایی‌شده به آنها می‌دهد.

   بلوک‌ها:

فوم پلی‌یورتان قابلیت برش به شکل متفاوت مورد نیاز در تجهیزات و ساختمان‌های صنعتی را داراست.

   فوم‌های قابل اجرا در محل:

علاوه بر فوم‌های ساخته شده پلی‌یورتان در کارخانه، فوم‌های قابل اجرا در محل نیز قابل استفاده در ساختمان‌ها می‌باشند. این نوع فوم با دستگاه‌های بهره‌مند از تکنولوژی‌های پیشرفته قابل اجرا در محل هستند‌. فوم‌های قابل اجرا در محل به طور گسترده در اجراهای تخصصی ایزولاسیون مورد استفاده واقع می‌شوند. این فوم از طریق اسپری نمودن و پاشش به سطوح مورد نظر و یا تزریق شدن در قالب، ساختاری بدون درز را فراهم می‌آورند

عایق حرارتی پلی یورتانعایق حرارتی پلی یورتان

  • پیمان افشاری
  • ۰
  • ۰

عایق حرارتی پلی یورتانعایق حرارتی پلی یورتان

 ایران باستان و قدمت عایق کاری 

ایرانیان از دیرباز با عایقکاری آشنا بوده اند و با استفاده از مصالح ساختمانی در دسترس، خانه های خود را طوری می ساختند که کمترین نیاز را به گرمایش و سرمایش داشته باشد و این خود جلوه ای از تمدن دیرینه ایران و ایرانیان است.
عایق در تابستان باعث میشود گرمای کمتری وارد ساختمان شود و در زمستان نیز جلوی خروج گرما از ساختمان و سرد شدن آن را میگیرد.

عایقها چگونه ارزیابی می شوند؟

 فاکتور مهم در انتخاب عایقها، میزان مقاومت حرارتی آنها است. هر قدر این مقاومت بالاتر باشد، عایق حرارت را کمتر از خود عبور می دهد و صرفه جویی ای که به همراه دارد افزایش می یابد. پس به جای ضخامت عایقهاباید مقاومت حرارتی آنها با هم مقایسه شود. عایقهای گوناگون با مقاومتهای حرارتی برابر، از نظر میزان صرفه جویی در انرژی همانند هستند و تنها اختلاف آنها در قیمت و محل کاربرد است.

جاهایی که باید عایقکاری شوند عبارتند از:

سقف و کف ساختمانهای موجود را میتوان به راحتی عایقکاری کرد. در صورت وجود فضا دیوارهای خارجی را نیز میتوان عایق نمود.
بر اساس مقررات ملی ساختمان، تمامی ساختمانهایی که ساخته میشوند باید به اندازه کافی عایقکاری شوند. میزان عایق مورد نیاز نیز در همین مقررات تعیین شده است.

عایقها در صورتی خوب کار خود را انجام می‌دهند که به طور صحیح نصب شده باشند.این مطلب خود گواه این است که فوم پلی یورتان به دلیل فرایند پاششی آن تمامی نقصهای نصب یک عایق را برطرف مینماید. زیرا بلا فصله پس از اجرا پف کرده و کاملا به شکل سطح سازه در می اید

  چند راهنمایی کلی برای نصب عایقها

 

هرگز عایق را فشرده نکنید. عایق باید پس از نصب همان ضخامت اولیه خود را داشته باشد. در غیر این صورت مقدار مقاومت حرارتی آن کاهش می‌یابد و نمی‌تواند آن طور که انتظار می‌رود جلوی انتقال حرارت را بگیرد.

عایقکاری را به طور کامل روی تمام سطح انجام دهید. چرا که اگر تنها 5% از سطح خالی بماند, ممکن است تا 50% از کارآیی عایقکاری کاسته شود.

مواد عایق را باید همیشه خشک نگه داشت زیرا به استثنای پلی یورتان که نسبت به آب مقاوم است بقیه عایقها بر اثر رطوبت کارآییشان پایین می‌آید. در برخی عایقهای آزاد مقدار مقاومت حرارتی متناسب با تراکم عایق است نه ضخامت آن. در این عایقها، مقدار مقاومت ممکن است بعد از مدتی تا 20% کاهش یابد. از این‌رو باید از نصب‌کننده عایق تضمین گرفت.

از عایقهای آزاد در سقفهایی که شیب زیادی دارند استفاده نکنید.

در صورت استفاده از عایقهای باز‌تابنده باید حتماً پشت آنها یک لایه هوای ساکن به ضخامت20 میلیمتر وجود داشته باشد. تمام سوراخها و پارگیها و درزها باید با نوار چسب پوشیده شوند.

اطراف کابلهای برق و لوازم الکتریکی را هرگز عایق‌کاری نکنید. ایمن بودن عایقکاری باید توسط یک فرد متخصص بررسی شود.

در فاصله کمتر از 90 میلی‌متری فن‌های خروجی عایق نصب نکنید.

در فاصله کمتر از 25 میلی‌متری حبابهای لامپ و سرپیچ آنها عایقکاری نکنید.

عایق حرارتی پلی یورتان

 

 

  • پیمان افشاری