شرکت پارس بهینه ساز

مشاوره طراحی و اجرای عایق های حرارتی،صوتی و رطوبتی پلی یورتان

شرکت پارس بهینه ساز

مشاوره طراحی و اجرای عایق های حرارتی،صوتی و رطوبتی پلی یورتان

شرکت پارس بهینه ساز

پس از نمایان شدن مصرف 40 درصدی از کل انرژی کشور در بخش ساختمان و اعلام آن از طرف سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ایران، شرکت پارس بهینه ساز اقدامات وسیعی را در راستای جلوگیری از هدر رفت انرژی در این بخش از طریق عایق سازی سازه ها با فوم پلی یورتان صورت داده است.
عایق پلی یورتان با 70 درصد کاهش مصرف انرژی برترین و مدرن ترین عایق حال حاضر در دنیا می باشد که در ذیل به انواع، و برخی از ویژگی های آن می پردازیم.
انواع عایق پلی یورتان:
• عایق حرارتی
• عایق صوتی
• عایق رطوبتی(پلی یوریا)


آدرس : تهران،خ دولت پلاک 315 واحد 14
تلفن تماس:
02122783326
02122783327
همراه:
پیمان افشاری 09122171715






























































  • ۰
  • ۰

عایق حرارتی پلی‌یورتان و مناسب‌ترین زمان برای اجرا در ساختمان


عایق‌کاری ساختمان با پلی‌یورتان به روش پاششی دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد که دسترسی به نقاط کور ساختمان یکی از این موارد است البته این روش دشواری‌هایی را نیز به همراه دارد که با اندکی برنامه‌ریزی می‌توان آنرا به سهولت پیمود.

عایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتی



مناسب‌ترین زمان برای اجرای فوم پاششی پلی‌یورتان در ساختمان

در عایق‌کاری به روش پاششی عملیات پاشش از فاصله حدود 1 تا 5/1 متری انجام می‌شود و مواد با 100 تا 150 بار فشار به صورت پودر روی سطح مورد نظر پاشیده می‌شود لذا در مسیر پاشش هر آنچه که مابین نوک گان و سطوح کار وجود دارد تحت پاشش قرار گرفته و روی آن فوم تشکیل می‌شود که این فرآیند علاوه بر هدر رفت مواد بواسطه پوشش مناطق غیر ضروری باعث می‌شود که سطوح زیرین به صورت یکپارچه عایق نگردد.

با توجه به اینکه اغلب بروی سقف سازه‌ها شاهد عبور لوله‌های آب و فاضلاب نصب انواع دستگاهها و کانالها‌ی سرمایش و گرمایش، سیم کشی برق و دست آخر میله‌های ساپورت و آویز جهت اجرای سقف کاذب هستیم پیشنهاد می‌‌گردد مراحل فوق پس از اجرای عملیات عایق‌کاری صورت پذیرد و تنها نصب و اجرای آویز‌ها قبل از پاشش فوم انجام شود. این امر نه تنها باعث یکپارچگی سطوح تحت پاشش و تسریع عملیات عایق‌کاری می‌گردد بلکه موجبات صرفه‌جویی در مصرف مواد اولیه و در نهایت هزینه تمام شده پایین تر را فراهم می‌آورد.

عایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتیعایق حرارتی

  • ۹۴/۰۶/۲۶
  • پیمان افشاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی