شرکت پارس بهینه ساز

مشاوره طراحی و اجرای عایق های حرارتی،صوتی و رطوبتی پلی یورتان

شرکت پارس بهینه ساز

مشاوره طراحی و اجرای عایق های حرارتی،صوتی و رطوبتی پلی یورتان

شرکت پارس بهینه ساز

پس از نمایان شدن مصرف 40 درصدی از کل انرژی کشور در بخش ساختمان و اعلام آن از طرف سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ایران، شرکت پارس بهینه ساز اقدامات وسیعی را در راستای جلوگیری از هدر رفت انرژی در این بخش از طریق عایق سازی سازه ها با فوم پلی یورتان صورت داده است.
عایق پلی یورتان با 70 درصد کاهش مصرف انرژی برترین و مدرن ترین عایق حال حاضر در دنیا می باشد که در ذیل به انواع، و برخی از ویژگی های آن می پردازیم.
انواع عایق پلی یورتان:
• عایق حرارتی
• عایق صوتی
• عایق رطوبتی(پلی یوریا)


آدرس : تهران،خ دولت پلاک 315 واحد 14
تلفن تماس:
02122783326
02122783327
همراه:
پیمان افشاری 09122171715






























































  • ۰
  • ۰

عایق پلی یورتان و سوالات متداول - قسمت چهارم

فوم پاششی پلی یورتان - مناسب ترین عایق حرارت - صوت برای سقف های فلزی ، سوله، ورق گالوانیزه موج دار ، عرشه فولادی ،شیروانی ، شینگل و...

 

چرا در عایق کاری سقف های فلزی جایگزین مناسبی برای پلی یورتان وجود ندارد؟!

برای پاسخ به این پرسش ابتدا لازم است به نکته کلیدی و جمله طلایی بر گرفته از علم روز عایق رجوع کنیم.

عایق تا زمانی عایق است که رطوبت نگرفته

در حقیقت هر آنچه که ما به عنوان عایق در ساختمان یا سوله و ... استفاده کردهایم در صورت جذب آب و رطوبت ، نه تنها عایق نخواهد بود بلکه به تعبیری وجود آن مضرتر از عدم آن خواهد بود. چرا که هر متریالی به عنوان عایق در صورت مرطوب شدن خود در رده بزرگترین رساناها  خواهد بود.

 

علت بروز رطوبت در سقف های فلزی و شیروانی چیست؟

کاملا واضح و مبرهن است که اختلاف دمایی شدید دلیل اصلی بروز رطوبت در سقف و دیوار می باشد. به عنوان مثال در فصل زمستان که دمای محیط خارجی بسیار پایین و هوا سرد است دمای بالا و گرمای ناشی از وسایل گرمایشی در محیط داخلی ساختمان و  جت فن ها و بخاری های صنعتی در داخل سوله ها باعث اختلاف شدید دمایی در سطوح ورق و شیروانی شده و سقف و دیوار در اصلاح به نقطه شبنم خواهد رسید و شاهد بروز پدیده تعریق در سقف و دیوار خواهیم بود که به صورت قطرات آب به مرور زمان در لایه های عایق نفوذ کرده و عایق مرطوب می گردد.

 

مقایسه عایق های رایج در ساختمان و سوله

پلی یورتان / فوم پاششی یا عایق پاششی - پشم شیشه یا پشم سنگ 

فوم پلی یورتان سلول بسته (chose cell) به سبب ساختار سلولی آن دارای کمترین ضریب جذب آب و رطوبت در مقایسه با سایر عایق ها نظیر پشم شیشه و پشم سنگ می باشد می باشد. مشاهدات عینی به وضوح گویای این واقعیت می باشد که در سقف سوله ها پس از مدتی اندک بافت پشم شیشه و پشم سنگ دچار رطوبت شده، بعضا باد کرده و از سقف آویزان می شود حال آنکه در برخی از پروژه های صنعتی و صنایعی مانند پرورش طیور عایق پلی یورتان سقف و دیوار ماهیانه مورد شستشو قرار می گیرد آن هم با دستگاه های فشار بالا نظیر کارواش یا جت واشر. 

نفوذ ناپذیری در مقابل آب باعث شده که پلی یورتان به عنوان عایق نما ساختمان فقط در نماهای خشک مورد استفاده قرار گیرد. زیرا به دلیل عدم جذب آب ، ملات از روی آن لیز خورده و در اصطلاح ملات پذیر نمی باشد. از این رو پلی یورتان علاوه بر عایق حرارتی و صوتی به عنوان عایق رطوبتی نیز در مناطق  رطوبت خیز  سراسر دنیا  از جمله شمال کشور خودمان از اقبال بیشتری برخوردار است. 

 در پایان اینکه عدم جذب آب و رطوبت تنها یکی از مزایای عایق پلی یورتان می باشد. لذا در ذیل به برخی از ویژگی های ممتاز عایق پلی یورتان به روش اسپری یا پاششی اشاره خواهد شد.



ویژگی های عایق پاششی پلی یورتان - عایق حرارت عایق صوت

*کمترین ضریب انتقال حرارت در مقایسه با دیگر عایق ها

* دامنه تحمل حرارت 50- تا 110+ درجه سانتی گراد

*سرعت اجرای بسیار بالا از 300 تا 500 متر مربع در روز

چسبندگی بسیار بالا بدون نیاز به پیچ و مهره ، جوشکاری، چسب و...

*دسترسی به نقاط کور و پوشش یکپارچه خلل و فرج و درزها 

*قابلیت شستشو و عدم جذب آب و رطوبت

 

شرکت پارس بهینه ساز

نویسنده: پیمان افشاری

1398/57

  • ۹۸/۰۵/۰۷
  • پیمان افشاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی